Απίστευτο: Της κουβαλάνε τα δώρα και η Κατερίνα Παπακώστα καμαρώνει [εικόνες]

iefimerida.gr    Δώρα σε τροχονόμους που είχαν υπηρεσία στους δρόμους, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έκανε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.

Η κυρία Παπακώστα, ντυμένη ζεστά και όπως πάντα σικ, συνοδεία πλήθους συνεργατών της, ένστολων και μη, οι οποίοι είχαν αναλάβει και το έργο να κουβαλούν τα δώρα που προσέφερε η υπουργός, κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας, για να πραγματοποιήσει αυτή την ευγενική κίνηση προς τους τροχονόμους σε υπηρεσία.

Ο φωτογραφικός φακός του ΑΠΕ-ΜΠΕ συνέλαβε μάλιστα την υφυπουργό με τους συνεργάτες της καθώς ανηφόριζαν την Βασιλέως Γεωργίου καταμεσής του δρόμου, με την κυρία Παπακώστα να προχωρά καμαρωτή. Αλλοι ένστολοι είχαν αναλάβει ρόλο φωτογράφου της υφυπουργού:

Στο Σύνταγμα η Κατερίνα Παπακώστα με το επιτελείο της μοιράζει δώρα στους τροχονόμουςΣτο Σύνταγμα η Κατερίνα Παπακώστα με το επιτελείο της μοιράζει δώρα στους τροχονόμουςΜόλις έφτασαν στο σημείο που ήταν η τροχονόμος η κυρία Παπακώστα πήρε και έδωσε τα δώρα 

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί

Φωτογραφίες: ΑΠΕ ΜΠΕ

Πηγή:  | iefimerida.gr