Πέτρος Τατσόπουλος για Δ. Κουφοντίνα: Βαθιά ανθρώπινη συγκίνηση

liberal.gr    Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή και ειρωνική ανάρτηση στο facebook σχολιάζει ο Πέτρος Τατσόπουλος, πρώην βουλευτής, τη βόλτα του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.

Συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία του Δ. Κουφοντίνα, ο υποψήφιος με τη Ν.Δ. στον βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών, κ. Τατσόπουλος, κάνει λόγο για «βαθιά ανθρώπινη συγκίνηση» του «παλαίμαχου αγωνιστή» ο οποίος βρέθηκε στους δρόμους, όπου είχε δολοφονήσει τον Παύλο Μπακογιάννη, τον Μιχάλη Βρανόπουλο και τον Θάνο Αξαρλιάν.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Βαθιά ανθρώπινη συγκίνηση ένιωσε ο παλαίμαχος αγωνιστής καθώς βρέθηκε πάλι χτες στα πεδία των μαχών. Δεν κατάφερε να μην βουρκώσει καθώς κατηφόριζε την οδό Ομήρου και ξανάφερε στη μνήμη του πώς πυροβόλησε πισώπλατα τον Παύλο Μπακογιάννη, την ώρα που το ανυποψίαστο θύμα του περίμενε το ασανσέρ για ν’ ανέβει στο γραφείο του. Λίγο πιο πάνω, στη Σόλωνος, είχε δολοφονήσει με τον ίδιο τρόπο τον Μιχάλη Βρανόπουλο. Μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα, στη διασταύρωση Καραγεώργη Σερβίας και Βουλής, ραντεβού με τον θάνατο είχε και ο εικοσάχρονος Θάνος Αξαρλιάν, προκειμένου ο παλαίμαχος αγωνιστής ν’ αναχωρήσει εγκαίρως για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Μια ζωή στην πρώτη γραμμή. Λίγα χιλιόμετρα, χιλιάδες αναμνήσεις».