«Το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του Καμμένου», λέει ο Αμυράς

protothema.gr      «Αν δεν ζητήσετε ψήφο εμπιστοσύνης ξεχάστε το Ποτάμι» είπε ο Γιώργος Αμυράς για το Σκοπιανό και προειδοποίησε τον Νίκο Φίλη: «Φέρτε εσείς αν βαστάτε ψήφο εμπιστοσύνης και αν την πάρετε προχωρήστε στα υπόλοιπα θεάρεστα του κυβερνητικού έργου σας»

Ως «βασιλιά της κωλοτούμπας» χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ο Γιώργος Αμυράς με τον υπουργό Αμυνας να του ανταπαντά από τα υπουργικά έδρανα «για νυφούλα καλό σας βλέπω», υπονοώντας επαφές του βουλευτή του Ποταμιού με την ΝΔ.

Ο κ. Αμυράς υποστήριξε πως η κυβερνητική φάμπρικα προβληματικών τροπολογιών δουλεύει εξαιρετικά παρά τις εντάσεις στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

«Γιατί βιάζεστε κ. Καμμένε να φέρετε την ρύθμιση; Είναι το τελευταίο σας νομοσχέδιο;» ρώτησε ο βουελυτής του Ποταμιού με τον κ. Καμμένο να σχολιάζει «κάντε μια διαπραγμάτευση εσείς στο Ποτάμι να τα βρείτε και μετά θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο».

«Είστε βασιλιάς της κωλοτούμπας. Επιτρέψατε στον Κοτζιά να υπογράψει την συμφωνία και τώρα διαμαρτύρεστε» συνέχισε ο κ. Αμυράς με τον υπουργό να απαντά και πάλι «για νυφούλα καλό σας βλέπω».

Παράλληλα ο κ. Αμυράς απαντώντας στον κ. Φίλη που κάλεσε την αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση μομφής, είπε «Αν δεν ζητήσετε ψήφο εμπιστοσύνης ξεχάστε το Ποτάμι.  Το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του Καμμένου. Φέρτε εσείς αν βαστάτε ψήφο εμπιστοσύνης και αν την πάρετε προχωρήστε στα υπόλοιπα θεάρεστα του κυβερνητικού έργου σας»