Όταν ο Φίλης(!), ο Κοτζιάς και ο Κουρουμπλής υπερασπίστηκαν τον… Αποστολάκη

Του Αλέξανδρου Διαμάντη-liberal.gr

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Ν. Φίλης αλλά και ο Ν. Κοτζιάς αντέδρασαν έντονα στην αναφορά του Κυρ. Μητσοτάκη για τον ναύαρχο Αποστολάκη. Στο σημείο όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπενθύμισε ότι ο τελευταίος εν ενεργεία αξιωματικός που έγινε ΥΠΕΘΑ ήταν ο Σπαντιδάκης, τόσο ο κ. Φίλης όσο και ο κ. Κοτζιάς τινάχθηκαν από τα έδρανά τους, υπερασπιζόμενοι την τοποθέτηση του ναυάρχου Αποστολάκη.

Οι δύο… αριστεροί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν ντροπή προς τον κ. Μητσοτάκη, με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σχολιάζει ότι ο Ν. Φίλης είχε γίνει… κόκκινος σαν την μπλούζα που φορούσε!

«Εσείς κ. Κοτζιά γιατί φωνάζετε. Εσάς έδιωξαν από την κυβέρνηση για χάρη του κ. Καμμένου. Για την πρώτη φορά Αριστερά όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα. Να το ξέρετε όμως κ. Τσίπρα: όσους απελπισμένους και αν μαζέψετε τους πολίτες αυτή την φορά ούτε θα τους κοροϊδέψετε ούτε θα εξαγοράσετε», είπε στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης ενώ βλέποντας τον Π. Κουρουμπλή να συνεχίζει να φωνάζει υπογράμμισε: «Εσείς μιλάτε κ. Κουρουμπλή. Τώρα μιλά το νέο. Να το χαίρεστε το νέο σας κ. Τσίπρα. Περίμενα να διαμαρτυρηθεί όταν μίλησα για πολιτικούς γυρολόγους αλλά διαμαρτυρήθηκε τώρα».

Φωτογραφία intime news