Γρ. Ψαριανός και Γ. Αμυράς: Δεν συμπλέουμε με τσιπροπολάκηδες – Το Ποτάμι διαλύεται

liberal.gr  Την αποχώρησή τους από το Ποτάμι προανήγγειλαν οι δυο βουλευτές με κοινή ανάρτησή τους στο facebook, εκφράζοντας τη διαφωνία τους για την «περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη στάση του κόμματος» στη συμφωνία των Πρεσπών.

«Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ», αναφέρουν, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι το Ποτάμι «εμφανίζεται παραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες».

Αναλυτικά, στην ανάρτησή τους αναφέρουν: 

«”Με το πολιτικό μαγειρείο που εχει στηθεί απο τα Τσιπροτεχνεια με διάφορα Ρετάλια, Επιχειρηματιες, Υπηρεσίες και Αποκόμματα, δηλώνουμε οτι αυτή η “προοδευτική” ΣΥΡΙΖΟΣΥΜΜΑΧΙΑ περίεργων και ετερόκλητων τύπων μάς βρίσκει εντελές απέναντι.

Ανεξαρτήτως Συμφωνιών Πρεσπων, Σπετσων, Λειψων ή Ψαρρων.

Και επειδη ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ταλαντεύεται και κάνει ασκήσεις Ισαποστακισμου, στάση απαράδεκτη αυτή την ώρα Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ πάλι εμφανίζεται παραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες μπορούμε να συνάγουμε ότι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν επιλέγει μια καθαρή στάση και διαλύεται.

Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος

Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ”

Γρηγόρης Ψαριανός
Γιώργος Αμυράς»