Οταν ο Τσίπρας έλεγε πως θα καταργήσει τα χημικά – Ο Γεωργιάδης εξέθεσε τον Πρωθυπουργό

eleftherostypos.gr   Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 fm για τα χημικά στο Σύνταγμα έκανε λόγο για προβοκάτσια

Μια ανάρτηση του πρωθυπουργού στο twitter το 2011, με την οποία εναντιωνόταν στη χρήση χημικών αερίων από τις αστυνομικές δυνάμεις ως επιβλαβής για την υγεία των διαδηλωτών επανέφερε με tweet ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλώντας τον ως «το μεγαλύτερο ψεύτη όλων των εποχών!»

Χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει: «Διαβάστε για να καταλάβετε, όσοι δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης όλων των εποχών!»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 fm για τα χημικά στο Σύνταγμα είπε: «Είναι ντροπή αυτό που συνέβη σήμερα. Ήμουν και φέτος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Δεν μπορούσες να κινηθείς. Η αστυνομία επέτρεψε στους κουκουλοφόρους να εισχωρήσουν μέσα στην άκρως ειρηνική διαδήλωση. Ήταν εμφανές. Άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ντυμένοι στα μαύρα, χωρίς ελληνικές σημαίες, με μάσκες στο πρόσωπο, έτοιμοι για τα δεχθούν τα χημικά. Όλα συνέβησαν μπροστά σε απροστάτευτο κόσμο, απλούς πολίτες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι».

Εν συνεχεία, ανέφερε: «Ήμασταν στην Βασιλίσσης Σοφίας και Ακαδημίας και δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Τα χημικά έπεφταν μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Ήταν μια ντροπιαστική ημέρα για τη δημοκρατία». «Το φετινό συλλαλητήριο ήταν εμφανώς μεγαλύτερο από το προηγούμενο. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία στη Βουλή. Είναι η ώρα των βουλευτών. Θα δοθεί μεγάλος αγώνας αυτή την εβδομάδα».