Καμμένος «καρφώνει» Τσίπρα για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη

Ο Π. Καμμένος δείχνει το Μαξίμου για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. «Όταν εισαγγελείς παραιτούνται από τη Βιέννη και οι κυρίες λένε άστον αυτόν για παρακάτω τότε αυτό προσβάλει και εμάς περισσότερο προσβάλει τη δημοκρατία και τους πολίτες» ανέφερε χθες κατεβαίνοντας από το βήμα της Βουλής.

Με την αναφορά αυτή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φωτογραφίζει συγκεκριμένα πρόσωπα και παρά το γεγονός ότι επιχειρεί να δείξει υποθέσεις όπου σημειώνονται κατά τη γνώμη του καθυστερήσεις, εν τούτοις ουσιαστικά δηλώνει πως υπάρχουν πρόσωπα που παρεμβαίνουν στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Τη δήλωση αυτή μετέφερε και ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω twitter:

Ως κυβερνητικός εταίρος μέχρι πριν λίγες ημέρες δείχνει να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει, ενώ αν αυτό που έγινε χθες δεν αποτελεί μια ακόμη παράσταση ενδεχομένως να φτάσει στα άκρα. Τουλάχιστον από το βήμα της Βουλής εμφανίσθηκε να καταγγέλλει ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα για αχαριστία αλλά και για σχέδιο του Πρωθυπουργού και του προέδρου της Βουλής με στόχο τη διάλυση των ΑΝΕΛ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ενδεχομένως ο Π. Καμμένος δεν είχε υπολογίσει συγκεκριμένη πρόβλεψη του κανονισμού της βουλής που μετά την αναμενόμενη διαγραφή του Θ. Παπαχριστόπουλου θα τον αφήσει χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα ασχέτως αν σε αυτή έχει ενταχθεί ο ανεξάρτητος, αλλά προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων, Α. Φωκάς.