Ζεϊμπεκιές Πολάκη στον Κραουνάκη «για να σκάσουν οι εχθροί μας» [βίντεο]

eleftherostypos.gr     Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον κ. Πολάκη, που θέλησε να γνωστοποιήσει μέσω Facebook τη νυχτερινή του έξοδο

Μετά τις φιλοφρονήσεις, ήρθαν και τα ζεϊμπέκικα. Ο λόγος για τον Παύλο Πολάκη, που λίγες ημέρες μετά τα εγκωμιαστικά σχόλια του Σταμάτη Κραουνάκη, που τον αγαπά για τον τσαμπουκά του, αποφάσισε να ανταποδώσει, κάνοντας νυχτερινή έξοδο στο κέντρο «Γραμμές».

Ο Παύλος Πολάκης «τα έσπασε» στο πρώτο τραπέζι πίστα, όπου καθόταν, ενώ χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο με ποικίλες φιγούρες και το απαραίτητο τσιγάρο στο στόμα, στο ρυθμό του «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου».

Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον κ. Πολάκη, που θέλησε να γνωστοποιήσει μέσω Facebook τη νυχτερινή του έξοδο.

«Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις “Γραμμές”. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων»… », είναι το σχόλιο για το πρώτο βίντεο, όπου φαίνεται ότι κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα.

Στο δεύτερο βίντεο, που τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο επί σκηνής, το σχόλιο είναι λιτό, αλλά με σημασία: «έτσι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!».

Η αγάπη των Πολάκη – Κραουνάκη ξεκίνησε προ ημερών, όταν ο ιστότοπος FAQ πόσταρε δήλωση του μουσικοσυνθέτη, που φερόταν ότι έλεγε: «Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !… Γι αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ…ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πως να το πω…».

Αν και στο Facebook ο κ. Κραουνάκης διέψευσε τη δήλωση, παραδέχθηκε ωστόσο ότι αγαπά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. «Λοιπόν παιδιά πουθενά δεν έχω δώσει συνέντευξη ή τέτοια δήλωση. Αγαπώ Πολάκη, μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς του είναι ο μόνος που τολμά».

«Όλο αυτό που εσείς σιχαίνεστε εγώ το αγαπώ», είχε δηλώσει στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6.