Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να αγαπά Καμμένο – Είπε όχι σε άρση της ασυλίας του

eleftherostypos.gr    Μπορεί ο Πάνος Καμμένος όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον τελευταίο καιρό να επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά φαίνεται ότι από την άλλη πλευρά τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία.

Μπορεί ο Πάνος Καμμένος όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον τελευταίο καιρό να επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά φαίνεται ότι από την άλλη πλευρά τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία.

Αντίθετα οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους στον πρώην κυβερνητικό εταίρο λέγοντας «όχι» στην άρση της υπουργικής του ασυλίας.

Σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η πλειοψηφία δέχτηκε το επιχείρημα του Πάνου Καμμένου, πως η υπόθεση για την οποία τον κατηγορεί ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης, έγινε στο πλαίσιο άσκησης των υπουργικών του καθηκόντων όταν ήταν ακόμα υπουργός Εθνικής Αμυνας κι ως εκ τούτου ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία.

Την ίδια ώρα, η επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε να γνωμοδοτήσει θετικά στην άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, για ζήτημα που αφορά τη θητεία του στο Διοικητικό Συμβοίλου του Αθήνα, 9.84 αλλά και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση για την υπόθεση της φυγής του μετά τα περί στρατιωτικού πραξικοπήματος που είχε πει στην Ολομέλεια της Βουλής.