Μακεδονία: «Θερμή» υποδοχή σε Τζανακόπουλο & Τσακαλώτο -Μίλησαν υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό [βίντεο]

iefimerida.gr     Με «θερμό» τρόπο υποδέχθηκαν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εξορμούν σε πόλεις της Μακεδονίας για να εξηγήσουν την συμφωνία των Πρεσπών.

Ετσι, στην Κατερίνη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος βρέθηκε σε κλοιό διαδηλωτών ο Τζανακόπουλος, ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε υπό ισχυρή προστασία της ΕΛΑΣ

Συνθήματα για «προδοσία» κατά Τζανακόπουλου

Στην Κατερίνη περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Δ. Τζανακόπουλο. Ωστόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης.

 

Και… υποστηρικτές του Σώρρα στην ομιλία Τσακαλώτου στην Καβάλα

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε υπό ασφυκτικό αστυνομικό «κλοιό» στην Καβάλα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία περίπου 150 ατόμων. Ο υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε «fake news» δημοσιεύματα για στήριξη από την πλευρά του στις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας ως προς τα πλεονάσματα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην καταδικαστική απόφαση σε βάρος του Θ.Τσουκάτου λέγοντας ότι εκείνη την περίοδο κυριαρχούσε το πελατειακό σύστημα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα proininews.gr ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την εκδήλωση ήταν αρκετοί εργαζόμενοι της ΒΦΛ, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Βέρρος και Μουριάδης, ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Καβάλας Κυριάκος Κελίδης αλλά και υποστηρικτές του… Αρτέμη Σώρρα!