Μανιάτης κατά Τσίπρα: Επιχειρεί λεηλασία του ΚΙΝΑΛ για να μετριάσει την ήττα του [βίντεο]

iefimerida.gr    Το μοναδικό κίνητρο του Αλέξη Τσίπρα «πίσω» από την προσέγγιση πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ είναι το να μετριάσει την ήττα του στις προσεχείς εκλογές, υποστήριξε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης.

Ο κ. Μανιάτης, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο για να λεηλατήσει το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ. Γιατί; Γιατί βλέπει ότι μετά τις εκλογές  θα είναι ηττημένος και τον ενδιαφέρει να χάσει με ποσοστό όχι μεγάλης διαφοράς από τη ΝΔ, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις».

Κατά τον Γιάννη Μανιάτη, σε αυτή την κατεύθυνση «με τρόπο ευτελή και τυχοδιωκτικό προσπαθεί να βρει δήθεν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ οι ποίοι είναι απαξιωμένοι και εκφράζουν μόνο τον εαυτό τους, ή αισθάνονται ότι μπορούν να εξαγοραστούν με μια θητεία 3 μηνών ως υφυπουργοί. Και αυτό τώρα προσπαθεί να το παρουσιάσει ως κεντροαριστερή στροφή».

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στη συνέχεια τόνισε ότι «κάθε φορά που ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να κλέψει δήθεν στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ είναι πολλαπλάσιοι αυτοί που συσπειρώνονται γιατί αισθάνονται την κοροϊδία και την υποκρισία».

Πηγή: | iefimerida.gr