Η απάντηση με νόημα του Μητσοτάκη στον Βέμπερ για την γραβάτα [βίντεο]

eleftherostypos.gr    «Οσο κι αν σου φαίνεται αστείο, οι γραβάτες στην Ελλάδα, έχουν πλέον πολιτικό συμβολισμό. Και έτσι θα μου επιτρέψεις να μην την κόψω» είπε μεταξύ άλλων ο Μητσοτάκης

Στον Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ανήρτησε ένα βίντεο στο twitter στο οποίο κόβει με ψαλίδι τη γραβάτα του, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει το ίδιο, απάντησε σήμερα με δικό του βίντεο, ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

Ο κ. Μητσοτάκης ανήρτησε σήμερα στον λογαριασμό του στο twitter, ένα βίντεο στο οποίο λέει, μεταξύ άλλων στον κ. Βέμπερ:

«Αγαπητέ Μάφρεντ. Οσο κι αν σου φαίνεται αστείο, οι γραβάτες στην Ελλάδα, έχουν πλέον πολιτικό συμβολισμό. Και έτσι θα μου επιτρέψεις να μην την κόψω, θα τις χρειαστούμε όλες, για την επόμενή μέρα. Στηρίζω όμως την πρωτοβουλίας σου και ζητώ την υποστήριξη σου, στους δικούς μας εθνικούς στόχους».

O κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε μία σειρά μέτρων σημειώνοντας ότι κανένα παιδί δεν θα μένει εκτός βρεφονηπιακού σταθμού, υποσχέθηκε τη διεύρυνση του ολοήμερου σχολείου και βοήθεια στις εργαζόμενες μητέρες με πιστοποιημένους βρεφονηπιοκόμους σε κάθε γειτονιά.

Επιπλέον προανήγγειλε τη θεσμοθέτηση μέτρων για τις μονογονεϊκές οικογένειες και την ενδοοικογενειακή βία. Τέλος ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι η ΝΔ θα αυξήσει δραστικά τον αριθμό των γυναικών στα ψηφοδέλτια της προκειμένου να στηρίξει ουσιαστικά τις Ελληνίδες.