Ο Μητσοτάκης με την Μαρέβα σε Πορτοκάλογλου και Μαχαιρίτσα [εικόνες]

iefumerida.gr

Οπως όλοι όσοι έζησαν την εφηβεία τους στην δεκαετία του 1980, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεγάλωσε με τα τραγούδια τους. Φατμέ και Τερμίτες, Νίκος Πορτοκάλογλου και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Το είχε πει απ’ το Νοέμβριο στους στενούς του συνεργάτες όταν είδε ότι φέτος παίζουν για πρώτη φορά μαζί. «Θέλω να βρούμε οπωσδήποτε μια ευκαιρία να πάμε παρέα».

Και κάπως έτσι -χωρίς να μαθευτεί- ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέκλεψε λίγο χρόνο από την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα και πήγε χθες βράδυ και τους άκουσε στη Θεσσαλονίκη, στη γνωστή μουσική σκηνή Barbarella, όπου οι δυο τραγουδοποιοί παίζουν τις Παρασκευές, καθώς οι εμφανίσεις τους συνεχίζονται τα Σάββατα και στην Αθήνα.

Το Γραφειο Τύπου της ΝΔ κατόρθωσε να το κρατήσει μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή. Αλλά ήταν βέβαια αδύνατον να μην μαθευτεί.

Η βραδιά ήταν υπέροχη. Ο κ. Μητσοτάκης, που κάθισε σε ένα από τα πίσω τραπέζια του μαγαζιού με την σύζυγό του Μαρέβα και στενούς του συνεργάτες, πήγε μάλιστα και στα καμαρίνια και ευχαρίστησε το Νίκο Πορτοκάλογλου και το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Είχα βάλει στοίχημα να μην σας χάσω πριν αρχίσετε τις καλοκαιρινές σας περιοδείες κι έτσι τα κατάφερα να σας δω στη διάρκεια μιας δική μου» τους είπε, ζητώντας τους συγγνώμη που δεν θα μείνει μέχρι το τέλος γιατί η περιοδεία συνεχίζεται από νωρίς το πρωί στις Σέρρες. «Την άλλη φορά θα παίξουμε το πρόγραμμα ανάποδα για να ακούσετε και το φινάλε» τού απάντησαν χαμογελώντας και τον ευχαρίστησαν που τους τίμησε με την παρουσία του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέκλεψε λίγο χρόνο από την περιοδεία του για να δει τους δύο τραγουδοποιούςΟ Κυριάκος Μητσοτάκης ξέκλεψε λίγο χρόνο από την περιοδεία του για να δει τους δύο τραγουδοποιούς

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου στη σκηνήΛαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου στη σκηνή

Ο κ. Μητσοτάκης απόλαυσε το πρόγραμμα με την σύζυγό του και συνεργάτες τουΟ κ. Μητσοτάκης απόλαυσε το πρόγραμμα με την σύζυγό του και συνεργάτες του

Στιγμιότυπο από το πρόγραμμα στη μουσική σκηνή BarbarellaΣτιγμιότυπο από το πρόγραμμα στη μουσική σκηνή Barbarella

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τους δύο καλλιτέχνες στα καμαρίνιαΟ κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τους δύο καλλιτέχνες στα καμαρίνια

Πηγή:| iefimerida.gr