ΝΔ: Να απομακρυνθεί άμεσα από τη θέση της η κ. Ξεπαπαδέα

liberal.gr

Να απομακρυνθεί άμεσα από τη θέση της γενικής γραμματείας για την καταπολέμηση της Διαφθοράς η κ. Ξεπαπαδέα και οι κ. Τσίπρας και Παππάς να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους για αυτό το «τεράστιο σκάνδαλο», ζήτησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, σημειώνοντας πως επιβεβαιώνονται πια οι στενές σχέσεις του Μαξίμου με τον «διαπλεκόμενο δικηγόρο».

Όπως ανέφερε με δηλώσεις της σε τηλεοπτική κάμερα, η αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος ότι η διορισμένη από την κυβέρνηση Γενική Γραμματέας κατά της διαφθοράς, κ. Ξεπαπαδέα εκπροσωπούσε παράλληλα και τον ειδικό στις offshore Αρτέμη Αρτεμίου, «επιβεβαιώνει πόσο στενές είναι οι σχέσεις του Μαξίμου με τον διαπλεκόμενο δικηγόρο».

«Ο Πετσίτης που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, ο Αρτεμίου που τον χρηματοδοτούσε από την Κύπρο, τα ταξίδια του με τον Νίκο Παππά στη Βενεζουέλα και το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ, είναι όλα κομμάτια της ίδιας σκοτεινής υπόθεσης», υπογραμμίζει η κ. Ζαχαράκη και επισημαίνει πως η «κ. Ξεπαπαδέα πρέπει σήμερα κιόλας να απομακρυνθεί από τη θέση της και οι κ. Τσίπρας και Παππάς να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους για αυτό το τεράστιο σκάνδαλο».