Το απίστευτο βλέμμα της Αχτσιόγλου στην Χατζηγεωργίου [εικόνες]

iefimerida.gr

Φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Twitter από τις κοινές δηλώσεις και την συνεδρίαση με την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου ανήρτησε η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου.

«Σήμερα στη Θεσ/κη για να επεκτείνουμε το Πρόγραμμα Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας του @YpErgasias. Συγκροτούμε Ομάδα Εργασίας με τo #ΥΜΑΚ @echatzigeorgioy, το Γραφείου ΠΘ στη Θεσ/κη & νέους άνεργους μηχανικούς από πρόγραμμα του @gdoaed για την αξιοποίηση των 25 πρώτων ακινήτων», έγραψε η υπουργός Εργασίας, αναρτώντας και τέσσερις σχετικές φωτογραφίες από την σύσκεψη και τις κοινές δηλώσεις.

Παρότι οι δύο γυναίκες γνωρίζονται καλά, αφού η κυρία Χατζηγεωργίου υπήρξε διευθύντρια του γραφείου του Δημήτρη Τζανακόπουλου πριν υπουργοποιηθεί, αίσθηση προκαλεί το βλέμμα της Εφης Αχτσιόγλου, γεμάτο αυτοπεποίθηση, στην συνάδελφό της υπουργό που δείχνει σχεδόν φοβισμένη μπροστά στις κάμερες.

Αχτσιόγλου (αριστερά) και Χατζηβασιλείου (δεξιά) κάνουν δηλώσεις στη Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες από το Twitter της Εφης Αχτσιόγλου

Προ ημερών η Ελευθερία Χατζηγεωργίου την ομιλία της στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη αποχώρησε ιδιαίτερα ενοχλημένη για τα σχόλια που άκουσε, μη μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση.

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης κατέβηκε από το βήμα, δίχως να κρύβει τον εκνευρισμό της για τα σχόλια του ακροατηρίου, γιατί αντί να μιλήσει για την προσφορά του νοσοκομείου, στην ομιλία της απαριθμούσε τα επιτεύγματα της κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας. «Για το Παπαγεωργίου θα μιλήσετε;» φώναξε κάποιος και προκλήθηκε ένταση όταν η υφυπουργός έφυγε από την αίθουσα!