Η ΝΔ ρωτά τον Τσίπρα: Πού πήγαν τα λεφτά που εισέπραττε ο Πετσίτης; Έχεις εμπιστοσύνη στον Παππά;

eleftherostypos.gr

Για το αν γνωρίζει σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα χρήματα που εισέπραττε ο Μανώλης Πετρίτης αλλά και για το αν ακόμη ο Νίκος Παππάς έχει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού ρωτά η Νέα Δημοκρατία

Για το αν γνωρίζει σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα χρήματα που εισέπραττε ο Μανώλης Πετρίτης αλλά και για το αν ακόμη ο Νίκος Παππάς έχει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού ρωτά η Νέα Δημοκρατία.

 

Στην ανακοίνωσή της τονίζει:

«Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τον Νίκο Παππά. Μετά τους κ. Τζανακόπουλο και Σκουρλέτη ακολούθησαν οι κ. Μουζάλας και Παπαδόπουλος, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου αξιώνει το αυτονόητο: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων.

Τα ερωτήματα είναι πια αμείλικτα για τον κ. Τσίπρα: Γνωρίζει σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραττε ο Μανώλης Πετσίτης ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου; Ο κ. Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του κ. Τσίπρα;».

Στο μεταξύ, το άνοιγμα των λογαριασμών του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμής τις νέες αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για πρόσωπο που εκτελούσε εντολές και αποστολές του Τσίπρα και Παππά, πρόκειται για πρόσωπο συνδεδεμένο με το Μαξίμου και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί και από τη Δικαιοσύνη και από την κοινωνία και από την ιστορία» τόνισε χαρακτηριστικά στα Παραπολιτικά 90,1 η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στον Μανώλη Πετσίτη.

«Το πρόσωπο αυτό έχει φωτογραφηθεί στο πόντιουμ στο Μαξίμου, το πρόσωπο αυτό ήταν πάντα εκεί όπως προκύπτει σε κρίσιμες στιγμές. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πλουτισμός του συνδέεται με τη σχέση του με την εξουσία. Εκείνοι οι οποίοι έδωσαν χρήματα στον Πετσίτη ή έδωσαν ωφελήματα ή με οποιονδήποτε τρόπο εκτίναξαν την περιουσιακή του κατάσταση προφανώς δεν το έκαναν από προσωπική συμπάθεια αλλά το έκαναν προσβλέποντας την σχέση με την εξουσία.

Όταν κάποιου του λες «να ανοίξουν οι λογαριασμοί σου», αντί να πει «βεβαίως να ανοίξουν», λέει «με συκοφαντεί η Κωνσταντοπούλου», γίνομαι διπλά καχύποπτη. Ο Παππάς όφειλε να πει «βεβαίως να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου», όχι να λέει «με συκοφαντεί η Κωνσταντοπούλου για δύο λεπτά δημοσιότητας». Η αντίδραση αυτή δεν είναι λογική ούτε φυσιολογική αντίδραση…», ανέφερε στη συνέχεια, ζητώντας να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Αλέξη Τσίπρα και του Νϊκου Παππά.