ΝΔ: Αξεπέραστος στο ψέμα και τις θεωρίες συνωμοσίας ο Αλ. Τσίπρας

liberal.gr

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η νέα «θεωρία συνωμοσίας» του ΣΥΡΙΖΑ που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προέδρου του κόμματος σε μια ανοιχτή διαδικασία που ψήφισαν πάνω από 330 χιλιάδες πολίτες.

Η απίστευτη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ περί συνωμοσίας Μητσοτάκη-Σαμαρά για την εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία τον Ιανουάριο του 2016 προκαλεί αντιδράσεις..

Η ΝΔ αναφέρει σε ανακοίνωσή της «πως τόσο μεγάλο είναι το διεθνές κύρος του κ. Τσίπρα ώστε περιλαμβάνεται σε όλες τις λίστες λαϊκισμού, ενώ αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής αποτυχημένης διαπραγμάτευσης. Όσο για το κύρος στο εσωτερικό, καταγράφηκε στις 7 Ιουλίου».

«Εκεί που είναι πραγματικά αξεπέραστος είναι στο ψέμα και στις θεωρίες συνωμοσίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα για να πέσουν οι τόνοι των εσωκομματικών συγκρούσεων είναι εμφανής όπως και το να αυτοπροσδιοριστεί ως «ηγέτης».

Μόλις χτες ανέφερε ότι «Δεν χρειάζομαι εκλογή για να αποκτήσω κύρος ηγεσίας» ενώ στη σημερινή ανακοίνωση δε, τονίζεται πως είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και χαίρει αποδοχής.