Στην ΔΕΘ ο Μητσοτάκης: Η βόλτα στα περίπτερα και η επίδειξη των Ενόπλων δυνάμεων

parapolitika.gr

Στοχευμένες δεσμεύσεις για τους επόμενους 12 μήνες θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτακης από τη ΔΕΘ αναπτύσσοντας ένα αναπτυξιακό σχέδιο αξιοπιστίας, χωρίς τις παροχολογίες του παρελθόντος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε λίγο μετά τις 10.00 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιεί την περιοδεία του στην 84η ΔΕΘ

Μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο κ. Μητσοτάκης συναντάται με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ και το ΔΣ των Εργαζομένων.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκινησε την περιοδεία του από τη Βόρεια είσοδο επί της οδού Εγνατίας ενώ νωρίτερα είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ και των εργαζομένων της.

Ο πρωθυπουργός σταματά και επισκέπτεται τα περίπτερα όλων των εκθετών, συζητά λίγη ώρα μαζί τους για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και μεταφέρει την αισιοδοξία του για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
Αφού ο πρωθυπουργός περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης έφτασε στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπου παρακολούθησε μια μικρή επίδειξη από τα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο υπουργός Άμυνας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

thumbnail_IMG_7061

Σημειώνεται ότι τον πρωθυπουργό ακολουθούν στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.
Η περιοδεία του αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρεις ώρες προκειμένου να έχει την ευκαιρία να περιοδεύσει σε όλες τις πλευρές της Έκθεσης.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε έξω από το κτήριο διοίκησης της Έκθεσης ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας. Από νωρίς περίμεναν, μεταξύ άλλων, στο σημείο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, οι βουλευτές της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, Στράτος Σιμόπουλος, Σάββας Αναστασιάδης, Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης κ.α.