Η κορυφαία fashion editor της Vogue, Σούζι Μένκες, ήρθε στο Σούνιο και εκθειάζει την Μαρέβα Μητσοτάκη

iefimerida.gr

Το brand της Μαρέβας Μητσοτάκη και της Δήμητρας Κολοτούρα, Zeus + Dione, μεταμορφώνει την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά σε μια ανανεωμένη μορφή σχεδιασμού.

Αυτό το χαρακτηριστικό του brand ρουχισμού της Μαρέβας Μητσοτάκη αναγνώρισε η κορυφαία κριτικός μόδας και αρθρογράφος της Vogue Σούζι Μέντες. Μαρέβα Μητσοτάκη και Σούζι Μένκες συναντήθηκαν στο σόου της Μαίρης Κατράντζου για την «Ελπίδα». Η Βρετανίδα δημοσιογράφος αποτύπωσε με γλαφυρό τρόπο όλα όσα έγιναν στο σόου της Μαίρης Κατράντζου σε άρθρο της στη Vogue. Στο τέλος του δημοσιεύματος, η Σούζι Μέντες αναφέρεται με αποθεωτικό τρόπο στην Μαρέβα Μητσοτάκη και τη σχέση της με την παράδοση.

Το Zeus+Dione της Μαρέβας Μητσοτάκη αναβιώνει και να επαναπροσδιορίζει την παράδοση
Η αρθρογράφος αναφέρει ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγο του Ελληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εστιάζει στην ευαισθητοποίηση για τους Ελληνες δημιουργούς και τεχνίτες μέσω του Zeus+Dione. «Θα ήθελε να δει τα χειροποίητα παραδοσιακά ρούχα, μοναδικά στη χώρα της, να διατηρούνται να χρησιμοποιούνται με έναν σύγχρονο τρόπο», σημειώνει.

Οπως σημειώνει η Μέντες, πίστη της Μαρέβας Μητσοτάκη είναι ότι η φύση αποτελεί ισχυρό κομμάτι αυτής της διατήρησης, κρατώντας ζωντανές τις παραδόσεις. Γι’ αυτό το λόγο η Μαρέβα Μητσοτάκη με τη Δήμητρα Κολοτούρα δημιούργησαν ένα brand που αναδεικνύει το ελληνικό πνεύμα και το τοποθετεί στον χάρτη της μόδας. Ρούχα προσιτά, όχι high art όπως της Μαίρης Κατράντζου, το Zeus+Dione αποτελεί μόδα για το μέλλον.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/gynaika/koryfaia-fashion-editor-gia-tin-mareba-mitsotaki