Χαμός και διακοπές στη συνεδρίαση του ΟΑΣΘ – Αποδοκιμάστηκαν Νοτοπούλου και Παππάς [βίντεο]

e-typos.com

Για δεύτερη φορά διακόπηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τον ΟΑΣΘ, όταν στο βήμα ανέβηκε ο Στέλιος Παππάς.

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ δέχτηκε επίσης φραστική επίθεση από μικρομετόχους του οργανισμού, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι τους οδήγησε στην καταστροφή. Μάλιστα, ένας ηλικιωμένος μικρομέτοχος πλησίασε στο βήμα και του επιτέθηκε προσωπικά, μέχρι να τον απομακρύνουν δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσος Τσαβλής, αναγκάστηκε και πάλι να διακόψει τη συνεδρίαση, η οποία ξεκίνησε περίπου 15 λεπτά αργότερα και αφού αποχώρησαν από την αίθουσα οι διαμαρτυρόμενοι.

Θυμίζουμε, ότι νωρίτερα επικράτησε ένταση κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από πολίτες που δεν τους επιτράπηκε από την αστυνομία η είσοδος στην ειδική συνεδρίαση με θέμα τον ΟΑΣΘ. Επίσης, στη συνέχεια προκλήθηκε και πάλι ένταση όταν στο βήμα ανέβηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία υπερασπίστηκε το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης σε σχέση με τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης. Τότε δέχθηκε φραστική επίθεση.