Σαββόπουλος: «Ο Μητσοτάκης δεν έχει αυταπάτες και… ντύνεται και ωραία»

iefimerida.gr

Μιλώντας στην εκπομπή αποτύπωμα του ΣΚΑΪ και Παύλου Τσίμα, ο Διονύσης Σαββόπουλος είπε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μία μεγάλη αλλαγή, που θα την οδηγήσει σε μία νέα εποχή.
Θεωρεί ένα πρώτο βήμα προς την κανονικότητα το ότι οι Ελληνες για πρώτη φορά, σέβονται έναν κανόνα, απλό μεν, αλλά ουσιαστικό, όπως είναι αυτό της απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους. Το θεώρησε ως ένα δείγμα ωριμότητας μετά από μία βαθιά κρίση δέκα ετών που ξεθεμελίωσε τη χώρα.

Είπε ακόμη ότι στηρίζει τις ελπίδες του ότι θα πετύχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά θα πρέπει να απομακρύνει τα βαρίδια που έχει στο κόμμα του, που έχουν αντιπαθητικό παρελθόν στη κοινωνία. Τόνισε μάλιστα χαριτολογώντας, με τον χαρακτηριστικό τρόπο που τα διατυπώνει ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας μουσικός, ότι ο Μητσοτάκης δεν έχει αυταπάτες… και ντύνεται και ωραία.

Είπε επίσης ότι η χώρα χρειάζεται έναν ώριμο και σοβαρό ΣΥΡΙΖΑ, που να κάνει μία δημιουργική αντιπολίτευση. Αναφερόμενος στη κρίση με την Τουρκία, είπε ότι δεν φοβάται πόλεμο, τόνισε όμως ότι τα κενά που έχει το ελληνικό κράτος τον τρομάζουν και ελπίζει να μην ισχύουν για την άμυνα της χώρας.
Πηγή: iefimerida.gr