Το ΚΙΝΑΛ ζητά έρευνα για την εμπλοκή Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση του «Noor1»

e-typos.com

Αίτημα ώστε να κατατεθούν στοιχεία για την εμπλοκή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση του Noor 1 ζήτησαν βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής που μετέχουν στην προανακριτική.

Ειδικότερα, οι Βασίλης Κεγκέρογλου και Ευαγγελία Λιακούλη σε επιστολή τους προς τον πρόεδρο της προανακριτικής Γιάννη Μπούγα επισημαίνουν:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση που είναι γνωστή ως Noor1. Κατά την έρευνα αυτή πληροφορούμαστε πως κατατίθενται στοιχεία που αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο, τα οποία, αν πράγματι υπάρχουν, πρέπει να συσχετιστούν με την έρευνα που διεξάγει η παρούσα Επιτροπή της Βουλής. Ζητάμε συνεπώς, να κατατεθούν στην Επιτροπή όσα έγγραφα εμπεριέχουν καταθέσεις που αφορούν στον ανωτέρω υπουργό».

Να σημειωθεί ότι το αίτημα έγινε κατά πλειοψηφία δεκτό καθώς υπερψηφίστηκε εκτός του Κινήματος Αλλαγής από τη ΝΔ και την Ελληνική Λύση. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε ενώ το ΚΚΕ επιφυλάχθηκε ζητώντας να γίνει το αίτημα πιο συγκεκριμένο.

Δείτε το έγγραφο: