Χρυσές Σφαίρες – Τρολάρισμα Μπραντ Πιτ προς Ντι Κάπριο για «Τιτανικό»: Εγώ θα μοιραζόμουν την πόρτα

protothema.gr

Το βραβείο του β’ Ανδρικού ρόλου απέσπασε για την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Κάποτε Στο Χόλιγουντ» – Το κοινό ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα

Ιδιαίτερος ο λόγος Μπραντ Πιτ στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, όπου κατάφερε να κρατήσει το πολυπόθητο βραβείο. Ευχαρίστησε, συγκινήθηκε, αστειεύτηκε.

Το βραβείο του β’ Ανδρικού ρόλου απέσπασε για την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, «Κάποτε Στο Χόλιγουντ», ένα φιλμ στο οποίο μοιράστηκε τη σκηνή μαζί με τον Λεονάνρντο Ντι Κάπριο.

Αναφερόμενος στο συμπρωταγωνιστή του, του έπλεξε το εγκώμιο: «Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσω και τον συνέταιρό μου στο έγκλημα, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο».

«Πριν την “Επιστροφή” συνήθιζα να παρακολουθώ, κάθε χρόνο, τους συμπρωταγωνιστές του να αποδέχονται βραβεία και να σηκώνονται να τον ευχαριστούν από καρδιάς. Ξέρω γιατί, γιατί είναι ένας μεγάλος σταρ, είναι ένας τζέντλεμαν και “δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εσένα, σε ευχαριστώ”» είπε ο Μπράντ Πιτ το βράδυ της απονομής των Χρυσών Σφαιρών, με την κάμερα να εστιάζει στο πρόσωπο του Ντι Κάπριο.

Το επικό τρολάρισμα

Προτού όμως ολοκληρώσει την ευχαριστήρια ομιλία του και ενώ όλοι πίστευαν πως είχε τελειώσει με την αναφορά του στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Μπραντ Πιτ γύρισε στο μικρόφωνο και είπε: «Και πάλι, εγώ θα μοιραζόμουν την πόρτα».

Το κοινό ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα και όλοι έκαναν αμέσως τη σύνδεση. Ο αστέρας του Χόλιγουντ αναφερόταν στη θρυλική πλέον σκηνή του Τιτανικού, όπου ο Τζακ, ο ήρωας που υποδύεται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο χάνεται στα νερά του Ατλαντικού καθώς δεν ανεβαίνει στην πόρτα με την αγαπημένη του.